De wedstrijd tussen Olympique Lyon en Olympique Marseille werd een waar spektakelstuk.
Pierre van Hooijdonk snapt niet waarom Ajax Wout Weghorst naar Amsterdam heeft gehaald. Volgens de 46-voudig international verzuipt de spits in het team van Francesco Farioli.
De VI Live van zondagmiddag staat in het teken van de Derby van het Noorden, FC Twente, Feyenoord en PSV.
Tijjani Reijnders heeft zondagavond een belangrijke rol gespeeld in de stadsderby tussen Internazionale en AC Milan.
Mikel Arteta was na afloop niet blij met Michael Oliver na de topper tegen Manchester City. De scheidsrechter stuurde in de eerste helft Leandro Trossard met een tweede gele kaart het veld af.
Giovanni van Bronckhorst heeft zijn ongeslagen status als trainer van Besiktas behouden.
Barcelona heeft uit bij Villarreal een ruime zege geboekt. De ogenschijnlijk zware knieblessure van doelman Marc-André ter Stegen vormde echter een flinke smet op de drie punten.
De trainer van de landskampioen miste net als in het Champions League-duel met Juventus (3-1 nederlaag) in grote delen van de wedstrijd de scherpte bij zijn ploeg.
City is zodoende nog altijd koploper in de Premier League met dertien punten uit vijf wedstrijden. Het Liverpool van Arne Slot volgt op twaalf punten.
In dit blog houden we alle ontwikkelingen op de nationale transfermarkt bij.
De 29-jarige rechtsback maakte zondag op bezoek bij Fortuna Sittard zijn debuut voor PSV en hoopt snel weer topfit te zijn.
Borussia Dortmund heeft zondagavond een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij VfB Stuttgart. De ploeg van Nuri Sahin verloor met 5-1.
Luuk de Jong is ondanks de overwinning op Fortuna Sittard kritisch op zijn ploeg. Vooral de eerste helft kon de aanvoerder van de Eindhovenaren niet bekoren.
PSV heeft zondag ook zijn zesde competitieduel van het seizoen gewonnen.
Na ruim een maand zonder overwinning heeft FC Eindhoven zondagmiddag op bezoek bij TOP Oss eindelijk weer eens gewonnen.
Vanaf de strafschopstip kon Feyenoord zondagmiddag het treffen met NAC Breda beslissen. De strafschop, gegeven voor een vermeende handsbal, zette kwaad bloed aan Bredase zijde.
Erling Haaland heeft in de topper tussen Manchester City en Arsenal binnen tien minuten toegeslagen. De Noor tekende voor de openingstreffer, zijn honderdste in de Premier League.
Sem Steijn was zondag opnieuw belangrijk voor FC Twente. De middenvelder scoorde twee keer en mag zich topscorer van de Eredivisie noemen.
Brian Priske meent dat Feyenoord vooral vertrouwen nodig heeft om de resultaten ook aan goed voetbal te koppelen.
Bayer Leverkusen heeft zondag opnieuw vier keer gescoord, maar tegen VfL Wolfsburg ging het een stuk moeilijker dan tegen Feyenoord